No kattokaas, näin kirjoitetaan blogia joka päivä. Hyvä yritys kuitenkin. Mutta ei mitään uutta raportoitavaa.

Närästys vaivaa nukkumaan mennessä, vaikka sen olisi pitänyt helpottaa vauvan laskeuduttua alemmas. Kaksi Rennietä ennen nukkumaan menoa ja parin tunnin päästä närästyksen tunteeseen herätessä vielä yksi lisää, siinä viime yön melko siedettävä ratkaisu. Ja nukkuma-asento on tyynyillä tuettuna reilusti pystyssä, vasta aamulla miehen lähtiessä töihin pystyin ylimääräiset tyynyt jättämään pois ja jatkamaan unia vaakatasossa vielä pari tuntia.

Neuvolassa kävin eilen, kaikki mittaustulokset ok. Paino oli täsmälleen sama kuin viime viikolla. Edellisillä viikoillahan paino olikin ensin noussut n. 1200 g ja sen jälkeen pudonnut saman n. 1200 g. Mystistä touhua. Vauvan pää on tiiviisti paikoillaan ja sydänäänet jumpsuttelivat tällä kertaa ilman ylimääräisiä herättelyä tasolla 130-140.

Kurkkukipu ei vain hellitä ja neuvolan täti tarjosi siihen jo antibioottiakin "kaiken varalta", mutta todettiin että jospa sen kanssa nyt pärjäis ainakin siihen asti, että vauva suostuu tulemaan ulos. Katsellaan sitten.

Ensi viikolle varattiin seuraava aika ja silloin paikalla onkin jo "oma" neuvolan täti, joka ennen lomalle jääntiään sanoi, että hänen palatessaanhan tää vauva onkin sitten jo syntynyt. Saa nähdä. Tämä toinen edelleenkin ennusteli, että kun näin "vaivattomana" olen saanut olla, niin sitten kun se alkaa niin sitten se tosiaankin alkaa, eikä tarvitse päivätolkulla ihmetellä.

Huomennahan se laskettu aika olisi, jos lasketaan viimeisistä kuukautisista tai inseminaatiosta. Äitiyskorttiin on laskettu pe 10.8.