Kiitos taustatuesta: tänään olisi 12. Terolut-päivä mutta jätän ottamatta. Nyt näyttäisi jo kolmatta päivää jonkinlaista tuhruvuotoa tulevan, mitä mulle ei ole aiemmin Teroluteilla tapahtunut, joten jospa menkat alkaisivat kunnolla nyt hyvinkin pian. Toisin sanottuna kärvistelisin menkkakivuissa mielummin huomenna kuin maanantaina töissä, vaikka huomiselle onkin ohjelmaa kavereiden kanssa. Ennakkoon varaamani seurantaultran kannalta kierron eka päivä saisi kylläkin olla maanantaina, mutta eipähän se ole päivän päälle.

Olen muuten tänä vuonna vielä osallistumassa elämäni ensimmäistä kertaa polttareihin! Minulla on kyllä paaaaljon kavereita, muttei juurikaan läheisiä ystäviä - ja nekin vähät läheisemmät ystävät ovat joko sinkkuja, maistraatissa kaikessa hiljaisuudessa vihittyjä tai niitä, jotka ovat kouluajoista asti seurustelleet ja asuneet saman ihmisen kanssa vailla ajatustakaan naimisiin menosta. Itsekin kuulun tuohon maistraatissa vihittyjen joukkoon, joten polttareita ei ollut itsellänikään. Ei sillä, että kokisin jääneeni paljosta paitsikaan - varsinkaan sellaiset "ryypätään ja puetaan morsian hölmöön asuun ja laitetaan se myymään kortsuja" -polttarit eivät kiinnosta yhtään.

Nyt on siis kuitenkin polttarit edessä ja tehokas kaaso on ottanut kaikki osallistujat mukaan suunnitteluvaiheeseen. Odotan kyllä näitä polttareita innolla, koska näissä ei ole tiedossa juuri tuota inhoamaani nolaus-meininkiä (no eipä marras-joulukuussa ehkä Espalla hihittelevälle, kortsuja eurolla myyvälle lehmäpukuiselle morsiamelle juuri yleisöäkään olisi samalla tavalla kuin kesällä) vaan tarkoitus on viettää kiva päivä porukalla sekä morsianta että muita osallistujia hemmotellen, mutta meinasin silti pudota tuolilta, kun luin kaason viestin siitä, että budjetti olisi jotakuinkin 70-100 euroa per osallistuja. Toki ymmärrän että jos halutaan tehdä oikeasti jotain muutakin kuin tissutella jonkun kotona ja myöhemmin baarissa, niin rahaakin menee, mutta jos polttareihin osallistumisesta pitää maksaa satanenkin niin olen kyllä tyytyväinen, ettei mulla ole sen enempää ystäviä, joiden polttareihin "pitäisi" osallistua!

Kertoilkaapa omista polttarikokemuksistanne: mitä on ollut ohjelmassa ja minkä verran siihen on uponnut rahaa? Vinkkejä otetaan myös vastaan, sillä ohjelma on vielä hyvinkin paljon auki. Mitä aktiviteettivaihtoehtoja pk-seudulla (sanotaan että n. 100 km:n säteellä) on marras-joulukuussa? Ehdotettuna on ratsastusta, kartingia, splättistä, seinäkiipeilyä, keilausta... Pääpaino on saunomisella, kasvohoidoilla, meikkaamisella ja muilla tyttöjutuilla, mutta joku aktiviteettipläjäyskin halutaan.