Länsirintamalta (tai mistään muualtakaan) ei mitään uutta.

Huomenna on vihdoin aika naistentautien poliklinikalle. Tuntuu kuin olisin odotellut ikuisuuden. Onpahan pahin vauvakuumeilukin ollut aisoissa, kun on ollut ihan sataprosenttisen varma, että eihän se tämmöisessä tilanteessa tärppää.

Eipähän ole ollut minkäänlaista seksielämääkään, että voisi edes teoriassa tärpätäkään. Meillä on välillä aiemminkin ollut tämmöisiä kausia. Itse en varsinkaan selvemmän tauon jälkeen tykkää tehdä aloitetta, koska tuo tippaleipäsysteemi tuolla korvien välissä uskoo, että mies ei silloin oikeasti halua. Korkeintaan yritän vähän vihjailla, mutta niin huomaamattomasti, ettei mies tajua. Ja sitten tietenkin loukkaannun, kun minut on mukamas torjuttu, vaikkei mies ole huomannut että olisi mitään torjuttavaakaan. Mies puolestaan on sanonut, että ei hän vaan tule ajatelleeksi, että "pitäisi" harrastaa seksiä. Juu kyllä kuulemma välillä tietenkin ihan suoraan sanottuna panettaakin ja tuntuuhan se helevetin hyvältä sitten kun sitä on, mutta ei vaan tule mieleen silloin kun olisi mahdollista toteuttaakin. Ja kun kerron itse valitsevani vaikkapa vaatteeni aamulla sitä ajatellen, että illalla ei ole mitään menoa ja ollaan molemmat kotona, niin johan rupeaa miestä ahdistamaan että aikatauluttaako tätä nyt sitten pitäisi. Aika hyvä kierre, eikö vaan? Lisätään siihen vielä ne heikot hetket, jolloin on liikaa aikaa ajatella ja lopputulos on se, että varmanahan se saakelin kusipää pettää, kun ei minun kanssa halua.

Ja sitten taas yhtäkkiä onkin vipinää ja säpinää useamman kerran päivässäkin ja kaikki tuo unohtuu. Kunnes yhtäkkiä taas huomaan, ettei mitään ole tapahtunut muutamaan viikkoon.

Niin. Nytpä tiedätte tekin. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että Fertility Friendistä pitäisi tarkistaa, milloin on edellisen kerran seksiä ollut tässä huushollissa. Muuten en muista. Nyt, kun vituttaa tämä oman kropan toimimattomuus muutenkin eikä "tarvitse" aktiivisesti yrittää, olen vittumaisuuksissani päättänyt, etten ota asiaa puheeksi mitenkään, vaan katson milloin tuo mies havahtuu tilanteeseen. Vilkuilen vaan sivusilmällä sen ilmeitä, kun telkkarissa ihmisiä panettaa kamalasti hyvin paljon lyhyemmän selibaatinkin jälkeen.

Tästä nyt tuli vähän tämmönen turhautumisavautuminen. Jännittää ja ahdistaa huominen. Taikatemppuja odotellessa...