Tänään on menossa kahdeksas Terolut-päivä. Terolutia popsin taas 12 päivää, jonka jälkeen pitää varata aika naistentautien polille (menkkojen jälkeen, mutta ennen kp 10). Siellä syynätään sekä miehen siemennesteanalyysitulokset (saapuivat eilen, en ole uskaltanut katsoa, enkä tiedä ymmärtäisinkö niistä edes mitään) että minun labratulokseni (labrassa kävin edellisen Terolut-kuurin jälkeen vissiin kp 3, en näköjään ole merkinnyt tänne siitä mitään) ja tehdään  jotain jatkosuunnitelmaa.

Mutta siis mitä on nyt tämä ruskea tuhruvuoto, joka alkoi eilen??? Nyt tuntuisi vähän mahaakin nipistelevän, mutta se voi olla luulotautia tai mitä tahansa muutakin. Aiemmin ei Primoluteilla tai Teroluteilla ole kesken kuurin alkanut yhtään mitään, vasta nätisti muutama päivä kuurin lopettamisen jälkeen on tullut menkat.

(Huomasin, että joku oli kommenteissa oikein kaipaillutkin! Ihanaa! Jotenkin on vaan semmoinen suvantovaihe päällä, kun en oikein innostu yrittämisestä, tai siis lähinnä en usko että nyt tärppäisikään, ja vaan odottelen tuloksia ja lääkärin tuomiota. Ei oikein ole siis mitään kirjoiteltavaakaan.)