Kyllähän se kolmikuisrokotussetti vähän nosti kuumetta pojalle, lähinnä vielä saman illan aikana. Koitettiin illalla antaa nestemäistä Panadolia, jotta yöunet kuitenkin sujuisivat, mutta siitä seurasi vain ihan megaluokan oksennus. Ilmeisesti tuokin oli enemmän rokotusten jälkimaininkeja, koska myöhemmin ei ihan yhtä hurjaa seurausta ole lääkkeestä tullut.

Neuvolan jälkeen nukkui ihan ok päiväunet, ilta oli sitten vähän levotonta varmaan tuon kuumeilun takia. Yöunille ipana taintui vasta puoli kahdeltatoista, mutta nukkuikin sitten heräämättä seitsemään! Pitkän unipätkän huomasi kyllä tisseistä...

Eilinen meni levottomasti venkuroidessa. Kun tuo normaalisti nukkuu aamun aikana n. puolen tunnin väliunet, päivällä 4-5 tunnin päiväunet vaunuissa ja sitten hyvät yöunet, niin eilisen aikana nukkui neljät 30-60 minuutin unet. Aamupäivällä ja alkuillasta tuntui hieman lämpöisemmältä ja kiukkuisemmalta, niin koitin antaa nestemäistä Panadolia, mutta ei siitä kyllä tule muuta kuin hirveä sotku. Yritin sekä ruiskulla että lusikalla, ja pieniä määriä kerrallaan taukoja pitäen, mutta hankalaa oli. Aamupäivällä poika nieli ehkä kaksi lusikallista, muun työnsi kielellä ulos samantien. Illemmalla onnistui vähän paremmin. Illalla oli tarkoitus laittaa suppo tarvittaessa, mutta ei sille ollut sitten tarvetta enää. Pääosin poika oli hyvällä tuulella ja jutteli ihan hirmuisesti, mutta yhtäkkiä saattoikin ruveta itkuiseksi eikä missään asennossa mitenkään päin ollut oikein hyvä.

Yöunille selvittiin klo 23 ja taas nukuttiin heräämättä melkein kuuteen saakka. 20 minuutin imetys sängyssä, pari tuntia unta, 50 minuutin imetys sängyssä (vauva ihan unessa jo sen aikanakin) ja sitten vielä puolisen tuntia unta. Taisi eilinen olla hiukan rankka... Yhdeksän aikaan siis varsinaisesti heräsi, mutta jo kymmenen jälkeen nukahti tissille. Heräsi, kun koitin nousta, mutta sain sitten jonkin ajan päästä nukahtamaan vaunuihin. Siellä se nyt nukkuu kovin levottoman kuuloisesti, mutta nukkuu kuitenkin. Saapa nähdä palataanko tässä normaalimpaan päivärytmiin vai löytyykö nyt joku uusi rytmi.

Pienen kuumeilun ja levottomuuden lisäksi en ole huomannut muita asioita, jotka voisivat olla seurausta rokotuksista.