On kyllä kohtalon ivaa että juuri tässä kierrossa, kun ei päästy inssiin, tuli kaikista selkeimmät ovisoireet. Ja jos ne oireet ei johtuneet oviksesta niin olen tästä koko hommasta kyllä aivan kuutamolla...

Mieshän tietenkin lähti työmatkalle Pregnyliä seuraavana päivänä ja saapui vasta sitä seuraavana päivänä myöhään. Siis reilu 2 vrk Pregnylin jälkeen, keskellä yötä. Ja ne ovisoireet oli juuri sinä päivänä. Siinähän sitten ihan rättiväsyneenä heräät toisen kömpiessä viereen ja on pakko...! Meinasin kyllä luovuttaa heti alkuunsa mutta siinä pötkötellessäni tajusin, että jos tästä kierrosta ei tärppää niin on todella huono omatunto ettei edes viitsitty yrittää. Ja kuitenkin meni se parisataa noihin hormoneihin ja lääkäreihin... Todella romanttista.

Nyt sitten jännäillään, ja taas on odotukset pilvissä kun oli noin selkeä ovulaatiokin..! Viikon päästä voisi ruveta testailemaan, mutta todennäköisesti odottelen menkkoja viikonloppuun saakka. Menee muutenkin ihan hilkulle että kerkiikö tälle vuodelle enää kolmatta yritystä tekemään (polin joulutauko), joten mitä sitä suotta hötkyymään.