Tänään aloitin Luget.

Mielestäni jostain (luultavasti Pikku Hiiren blogista?) on jäänyt mieleen, että Lugesteronin kanssa säätäminen on sotkuista hommaa. Lisäksi pakkausselosteesta löytyi seuraavia mahdollisia haittavaikutuksia: väsymystä tai huimauksen tunnetta 1-3 tunnin kuluessa lääkkeen ottamisen jälkeen,  tiputtelevia läpäisyvuotoja, vatsakipu, nesteen kertyminen elimistöön, rintojen pingotus/arkuus, libidon heikkeneminen, päänsärky, ruuansulatushäiriöt, vatsan turvotus, tromboembolia ja emättimen ärsytys/vuoto. Hienot oli näitten asioiden perusteella ennakkofiilikset.

Ensimmäinen kapseli meni ainakin paikalleen helposti. Jäin suosiolla sen jälkeen pötköttelemään sänkyyn hyvän kirjan kanssa pitkäksi aikaa ja varustauduin mahdolliseen sotkuun alkkareilla ja pikkuhousunsuojalla. Jokin aika ylös nousemisen jälkeen oli jotain nestemäistä suojaan ilmestynytkin (liekö sitten Lugeista johtuvaa vai vielä valumia eilisillan petipuuhista), mutta muuten ainakaan ensimmäisestä kapselista ei ole tuntunut tulevan mitään oireita. Saa nähdä tuleeko jotain sitten, kun näiden käyttöä jatketaankin säännöllisesti päivästä toiseen ainakin sen parin viikon ajan.

En saanut lääkäriltä Lugejen käyttöön mitään sen kummempaa ohjeistusta, eikä pakkausselosteessakaan tarkempaa kerrota, joten osaisikohan joku sanoa miten nuo kapselit alakautta otettuna toimii? Kauanko niiden kestää liueta, pitäisikö kapselin laittamisen jälkeen ottaa jonkin aikaa iisisti vai pysyykö se siellä missä pitääkin vaikka heti jatkaisi esim. normaaleja aamutoimia (työaamuja tässä lähinnä ihmettelen)?

Ja vaikka muuten koitankin pitää kaiken muun elämän erillään tästä blogista,
koska en halua vahingossakaan tulla tunnistetuksi,
niin olihan tää nyt ihan törkeen hieno maali!

NYT HUUDETAAN!