Tänään on Fertility Friendin ennustama ovulaatiopäivä. Ovulaatiotestiin ei vieläkään ilmaantunut plussaa. Huomenna teen vielä viimeisen jäljellä olevan testin. En tiedä luovutanko sitten tämän kierron osalta, vai testailenko (jollain halvemmalla kenties?) mielenkiinnosta vielä pidemmälle. Kai tässä pitää ainakin seuraavaa kiertoa varten ostaa uusia testejä. Sisäinen ekoistini haluaisi saada jo olemassa olevaan Clearbluen digitestiin lisää tikkuja, mutta muistelisin (en ole selvittänyt kumminkaan), ettei niitä myydä erikseen.

Huono päivä, päätä särkee ja miehen kanssa on hieman sukset ristissä, tekisi mieli soittaa lääkärille ja sanoa, että ei tämä kroppa toimi, tiedän sen jo, tutkimuksia ja hoitoa tänne ja heti, kiitos. Oikeasti en tietenkään tee niin. Jatkan lämpöjen mittailua ja ostan tikkuja, jotta sitten tulevaisuudessa niissä mahdollisissa tutkimuksissa minua ei laiteta tikuttelemaan kuukausiksi, vaan päästään heti eteenpäin. Tai en minä edes tiedä kuuluuko tutkimuksiin se, että tikutellaan, mutta eiköhän siitäkin ole hyötyä, että tietää ovuloiko ylipäätään ikinä/joka kierrossa.

Pari päivää tässä voi vielä yrittää suhtautua optimistisesti, voihan se ovulaatio olla vielä myöhemminkin, mutta kyllä tässä jännitys rupeaa kohdistumaan siihen, alkaako seuraava kierto itsekseen.