Ensinnäkin: on hiukan hämmentävää, mutta jotenkin lohdullista lukea samassa jamassa tuskailevien lukijoideni kommentteja. Kiitos niistä!

Ja asiaan: Vatvoin viimeiseen asti, että teenkö raskaustestin jo tänään vai en. Aamullakin vielä makasin sängyssä miettimässä sitä - jalat ristissä, koska oli jo hirmuinen pissahätä ja testi pitää tehdä heti ekana aamulla. Ovistestiin tuli kaksi viivaa tasan kaksi viikkoa sitten, mutta tänään on vasta kp 27. Toisaalta jos kumminkin olisi sattunut tärppäämään, niin mielummin sitä fiilistelisi sunnuntaina kuin työaamuna ja -päivänä. Ja hitot, kai se jonkun haamun näyttää jo nyt ja sen voi tehdä uusiksi parin päivän päästä, jos on tärpännyt.

No, eihän siihen tietenkään tullut kuin ihan selkeä testiviiva. Ei minkäänlaista toisen viivan paikkaa tai haamua tai mitään.

Ihan huvikseni tein myös ovulaatiotestin, kun mulla nyt sattuu niitä olemaan aika iso satsi ja olin nyt taas kumminkin jo pissannut kippoon. Hitot siitä, että ovistestin ohjeessa sanotaan, että ei kannattais tehdä, koska ko. hormoni on yön aikana elimistössä syntetisoitunut, ei kai se nyt NIIN tarkkaa voi olla.

Ja ei helevetti, ovistestiin tuli kaksi viivaa. Ei se toinen nyt ihan vahvin mahdollinen ollut, mutta kumminkin ihan yhtä selkeä kuin pari viikkoa sittenkin. Ja mitään viivaa ei muka pitäisi tulla ainakaan aamuvirtsasta! Phah. FertilityFriend oli jo valmiiksi sekaisin kuin seinäkello eivätkä nämä tulokset auttaneet tilannetta yhtään.

Eipä näistä tuloksista voi kai juuri muuta johtopäätöstä tehdä kuin että Terolutia naamaan vaan.