Keitin eilen kupin ihan vaan muodon vuoksi. Menkkojen alkamisesta ei ole tietoakaan. Fertility Friendkin luovutti ja hävitti ennustetun alkamispäivän kokonaan tästä kierrosta.

Minulla on lähiviikkoina tiedossa hieman ylimääräisiä vapaita, joten olen miettinyt soittavani ja varaavani lääkärille ajan (jos ajan vaan suinkin saa niille vapaille) tänään tai huomenna - voisin aikaa varatessa jo luvata perua ajan, jos jotenkin ihmeellisesti menkat alkavatkin. Ensin pitäisi kylläkin tehdä raskaustesti ja olin ajatellut jättää sen lauantaiaamulle, jotta vielä isomman ihmeen sattuessa ei tarvitsisi töissä kärvistellä jättimäisen uutisen kanssa.

Äh. Eikö kierron tässä vaiheessa ilman menkkoja pitäisi olla hirmuinen innostus ja täpinä ja jännitys? Eikö raskaustesti pitäisi haluta tehdä jännityksestä ja innosta täristen saman tien, kun menkat eivät ala just tasan sinä päivänä, kuin aiemmin? On tosi tylsää olla vain huonolla tuulella siitä, että ei tämä kroppa kerta kaikkiaan vaan toimi, kun ei saa menkkojakaan aikaan.