Nyt se on taas sitte herran haltuun ja peukut pystyyn!

Tiistai-iltana (kp 15) pistin Pregnylin ja tänään (kp 17) siis oli kolmas inssi. Alavatsaa on juilinut ikävän tuntuisesti eilen hieman ja tänään aika paljonkin etenkin oikealta puolelta, jossa suurin munarakkula möllöttelee. Yllätyin, kun juurikin oikealla puolella vihlaisi oikein pistävä kipu, kun inseminaatiota tekevä lääkäri rupesi ultraamaan. Siis ULTRAAMAAN, eikä mitään sen enempää sorkkimaan. Kummallista.

Hyvältä kuulemma näytti siis sisuksissa, kohdun limakalvo on kuulemma ihan hurjassa iskussa ja lääkäri arveli, että varmasti aika paljon vuotaa näinä päivinä eikä tarvitse siis pelätä että sieltä nyt vuotaisi sitten ruiskutetut siemennesteet kaikki pois tms. Aika hyvin arveltu, sillä jo viikonlopusta alkaen on vuotanut selvästi normaalia enemmän limaa ja eilen (Pregnylin jälkeen siis) vielä hurjemmin. Olisko nyt sit se super-ovis ja täysosuma?! Pliiiiiiiiiiiiiiiiis....!

Inseminaatiossa on joka kerta ollut eri lääkäri, tällekin nyt erikseen sanoin että aiemmin on ollut ongelmia saada katetri perille asti mutkaisen kohdunsuun takia. Viimeksihän sieltä niitä mutkia vedettiinkin suoremmaksi, au... Tämä nyt sitten vain sorkki vähän enemmän sen "ankannokan" kanssa ja sai katetrin perille melko vähällä vaivalla! Eihän se nyt varsinaisesti mukavalta tuntunut, mutta aika sujuvasti tämä onnistui.

Testipäiväksi lääkäri antoi 8.10. (joka on ihan hirmu hankala toteuttaa käytännössä, joten katsellaan josko testattaisiin edellisenä tai seuraavana päivänä), joten siihen asti sitten vain piinailua...