Nyt päästään asiaan. Aiemmat kirjoitukset ovat lähinnä taustatiedoiksi mahdollisille lukijoille, jos nyt päädyn laittamaan tämän blogin julkiseksi. Tästä alkaa se itselleni tarkoitettu päiväkirjaosuus, vaikken osaakaan kirjoittaa vapautuneesti itselleni vaan automaattisesti kirjoitan aina kuvitteellisille lukijoille.

Niinhän tässä on käynyt, kuten pelkäsinkin. Viimeinen pilleri meni tosiaan 24.3. ja sen jälkeen menkat tulivat ihan ajallaan alkaen 28.3. Pääsiäiseksi pääsin eroon kuukautiskupista ja sen koommin ei ole menkkoja kuulunut. Tänään eletään siis jo kiertopäivää 60!

Eilen jo kaivelin kunnan sivuilta terveysaseman ajanvarauksen yhteystietoja. Hetken ihmeteltyäni päättelin, että tässä tilanteessa pitänee soittaa neuvolan puolen ajanvaraukseen (perhesuunnittelu, seksuaaliterveyspalvelut kuuluu sinne) eikä tavalliseen ajanvaraukseen. Nyt pitäisi vaan ottaa itseä niskasta kiinni, lähteä työpaikalta muualle syömään tai päiväkävelylle sen yhden ainoan ajanvaraustunnin aikana (koska työpaikalla ei ole kerta kaikkiaan mitään rauhaisaa puhumispaikkaa, ellei nyt sitten halua kiinnittää huomiota menemällä kellariin tai johonkin muuhun outoon paikkaan), että saisi varattua ajan ja päästäisiin selvittelemään, missä menkat luuraa.