Jaa'a, minkähän tässä nyt sitten laskisi ensimmäiseksi kiertopäiväksi. Semmoista tuhrua ja jotain satunnaisia klimppejä jäi paperiin eilen joka kerta pyyhkiessä, laitoin kupin illalla, ja yöllä heräsin järkyttäviin kipuihin, joiden takia ensin pyörin ja vääntelehdin sängyssä aikani, ja sitten juoksutin miehen hakemaan särkylääkettä. Sitten sai nukuttua aamuun asti eikä enää tunnu missään. Kuppia tyhjentäessä se nyt viimestään selvisi, että yön aikana lähti uusi kierto käyntiin ihan toden teolla.

Fertility Friendiin laitoin kierron ekaksi päiväksi eilisen, siihenhän se oli sen ennustanutkin, mutta arvon vielä vähän. Ne tuskat iski kuitenkin vasta tiistain puolella.

Tuskat yllättivät. Pillereillä ei tarvinnut semmoisista kärsiä. Sitä ennen ei menkat koskaan säännöllistyneet, mutta muistan jonkinlaisia jumppaliikkeitä suorittaneeni helpottaakseni kramppaavaa mahaa. Ekoissa Primolut-menkoissa ei tullut mitään kipuja, toisissa oli jo jotain, ja nyt nää kolmannet oli kyllä yllättävän tuskaiset. Ei nyt kuitenkaan mitään sitä luokkaa, kun eräällä ihmisellä, jonka kuulin kärsivän niin kovista krampeista/supistuksista, että oksentelee kivun vuoksi aina menkkojen alussa. Hieno on tämä ihmisvartalon toiminta!