Kerrataanpa sama lista uudelleen. Lähteenä huvitutti.net.

Väsymys. Huvitutin raskausoirekyselyn ylivoimaisesti yleisin oire voi oirehtia lievänä voipuneisuutena tai pohjattomana uupumuksena.
Miten voikin väsyttää yli kymmenen tunnin yöunien jälkeen?! Ihan uskomatonta. Työpäivästä suunnilleen selviää, mutta heti kotiinpäästyä tekisi mieli mennä nukkumaan.

Muutokset rinnoissa.
Reilun viikon verran on rinnat olleet arahkot.

Tihentynyt virtsaamistarve voi yllättää päiväsaikaan parin tunnin välein ja öisinkin on usein käytävä vessassa kesken unien.
Tätä kesti viikon verran, sitten tilanne normalisoitui.

Pahoinvointi.
Got it. En oksenna, mutta jos en syö parin tunnin välein, niin tulee tosi etova olo. Ja välillä vähän muutenkin. Sitä on kahdenlaista: sellaista, josta tietää selviävänsä kun syö jotain vaikkei mieli tekisikään, ja sellaista, joka voi alkaa heti syömisen jälkeenkin eikä todellakaan tunnu siltä että voisi syödä mitään.

Hajut. Hajuaisti tuntuu terästyvän raskauden alkumetreillä .
Voi olla että näin on hieman käynytkin.

Vastenmieliset ruuat ja juomat.
Ei varsinaisesti mitään tiettyä ruokaa tai juomaa, jota ei tekisi mieli, mutta kun ällöttää ja etoo ja on paha olo, niin kaappeihin saa kurkkia useamman kerran ennen kuin löytyy jotain, ihan mitä tahansa, jota saa syötyä. Normaali, lähes jokapäiväinen suklaa- ja herkkuhimoni on kyllä kadonnut. Piparitaikinan tekoonkin piti ruveta väkisin, kun ei tee mieli syödä sitä taikinaa ollenkaan.

Oudot himot.
Ei ole ilmaantunut..

Nälkä. Osa odottajista on alkuraskauden aikana koko ajan nälissään.
Nälkä on selvästi useammin kuin normaalisti. Normaaleina arkipäivinä syön aamupalaa yhdeksän maissa ja päiväruuan yhden maissa - nyt tuon normaalin aamupalan jälkeen nälkä alkaa olla jo yhdeltätoista.

Vilunväreet. Kun nainen tulee raskaaksi, hänen ruumiinlämpönsä jää hetkeksi noin puoli astetta normaalilämpöä korkeammaksi.
Voi tämä olla normaalia "säästän sähkölaskussa enkä varmasti laita tuota patteria päälle" -syksyviluakin, mutta kyllä palelee.

Mielialat. Monilla äideillä raskaus saa tunteet kuohumaan.
Viime viikolla mies onnellisena huomautti kuinka hyvällä tuulella olen ollut. Muutaman seuraavan päivän ajan ärsyttikin AIVAN KAIKKI ja teki mieli itkeä ja raivota, vaikken itsekään keksinyt mitään syytä.

Vihlaisukivut. Vatsan alaosassa tuntuvat ilkeät vihlaisut äkillisten liikkeiden (kuten aivastuksen tai ylösnousun) yhteydessä ovat tavallisia alkuraskaudessa.
Näitä ei enää hirveästi ole ollut.

Muutokset vatsan toiminnassa.
Paha sanoa kun on niin usein niin ällö olo, että ei tässä mitään ruokaympyrää noudateta.

Tukkoinen nenä.
Tätä ei ole.