No mitä se tää nyt on. Muutaman päivän on tullut jotain säälittävää tuhruvuotoa. Semmosta "en laita vielä sidettä" ja "no nyt laitan yöksi, kyllä tää nyt tästä alkaa" eikä mitään muuta. Ei mulla tämmöstä oo ollu oikein milloinkaan, korkeintaan just sillai että illalla huomaa tämmösen ja yön aikana alkaa kunnolla menkat.

Ja asiaa sivuten, kun olen täällä muistaakseni manannut kuukupin sopimattomuudesta raskauden jälkeen: Olen sitkeästi kokeillut sekä ennen raskautta käyttämääni ykköskokoa että raskauden jälkeen hankkimaani kakkoskokoa (Lunettea molemmat), mutta ei ne vaan enää suostu sopimaan. Ykkönen valuu suunnilleen samantien pois ja kakkonen sattuu ihan helvatasti. Olenkin siirtynyt kestositeiden maailmaan, jossa viihdyn paljon paremmin kuin kertakäyttöisten maailmassa, mutta kaipaan silti kupin helppoutta.

No mutta kumminkin, kävin papa-ronkittavana tuossa jokin aika sitten. Raskauden aikana tuli kutsu kohdunkaulansyövän seulontoihin ja sovittiin tuolloin, että otetaan vaikka jälkitarkastuksen yhteydessä. Ja tänä syksynä mä sen sitten muistin... Siellä sitten näytteen ottaneelle neuvolantädille hämmästelin tuota kuppi-ongelmaa ja hän kuvaili "paikkojani" niin että olimme yhtä mieltä siitä ettei ole ihme että sattuu. Pitäisi ilmeisesti aika paljon kikkailla saadakseen kupin sopivaan väliin, kun siellä on kohdunkaulat ja muut "vaeltaneet" sen verran raskauden ja synnytyksen aikana, joten luultavasti luovutan nuo kokeilut kokonaan.