Missä on se keskiraskauden nautinnollinen seksielämä? Valtavat seksihalut? Mehukas emätin? (Kyllä, tuo viimeisin ilmaisu on suoraan jostain raskausopuksesta. Yäk sille.)

Ei vaan kerta kaikkiaan löydy intoa seksipuuhiin. Ajatuksen tasolla haikailen seksin perään, koska onhan se (miedosti ilmaistuna) kivaa. Lisäksi realistina olen sisäistänyt, että loppuraskauden valtavan mahan kanssa hommasta ei tule enää mitään. Eikä myöskään heti synnytyksen jälkeen. Eikä välttämättä univelkaisena unirytmittömän, parkuvan vauvan kanssa. Joten pitäisihän tämä hehkeä (hah!) keskiraskaus hyödyntää nyt tässäkin mielessä, aivan liian karmea on ajatus siitä, että ehkä joskus ensi jouluna seuraavan kerran!

Mutta kun ei niin ei. Vaikka jollain tasolla olisikin fiilistä (esim. lievästi levottomien unien jälkeen), niin jossain vaiheessa sitä vaan huomaa toivovansa, että lopettais jo, johan tässä väsyttää/nälättää/pissattaa.

En (ainakaan vielä) ota tästä mitään stressiä ja suorituspaineita, mies viihdyttäkööt itseään, jos katsoo tarpeelliseksi. Mutta ärsyttää!