Inssilääkäri varoitteli, että sen kohdun suoristamisen seurauksena voi tulla jonkin verran kuukautiskipuja muistuttavia kipuja. Minähän en ole koskaan kokenut menkkakipujen lisäksi mitään muita oireita ovulaatioista, näistä eri hormonihoidoista tai mistään, joten eipä tuo inssironkkiminenkaan klinikalta poistumisen jälkeen tuntunut missään.

Viisi tuntia inssin jälkeen alkoi juurikin menkkakipuja muistuttava pieni vihlominen alavatsassa. Välillä isommin, välillä hetken aikaa pois kokonaan. Kotona ajattelimme antaa kivempaa ajateltavaa sekä aamulla yksityissuoritukseen joutuneelle miehelle että mullekin - voidaan sitten mahdollisen plussan tullen huijata itseämme, että tärppi tuli ihan luomuhommista eikä kliinisestä inssistä...

Sen verran on vaan tuolla meikäläisen sisuskaluissa tänään kuitenkin ronkittu, että en nyt tiedä oliko kumminkaan hyvä idea. Hieman oli paikat hellänä sieltä ihan perältä, mistä lääkäri joutui kohdunsuuta suoristelemaan..! (Tai sitten, kuten mies pilke silmäkulmassa totesi, miehellä vaan on NIIIIIN iso.) Eipä se mitään, hiljaa hyvä tulee, vai miten se menikään.

Seksin jälkeen sitten tuntuikin nuo vihlonnat ainoastaan oikealla puolella. Siis sillä puolella, jossa se follikkeli tällä kertaa möllötteli. Veikkauksia: onko nämä vihlomiset siis reaktio lääkärin ronkkimisiin vai oviskipuja?