Hermothan tässä menee!

Toissapäivänä käytin viimeisen Clearbluen digitestin. Sen ohjeissahan sanotaan, että voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, kunhan ei ole neljään tuntiin käynyt pissalla, ja monet tykkäävät tehdä heti ensimmäisenä aamulla.

No, tilasin mammaksi.fi:stä halvempia liuskatestejä, kun näyttää siltä että tätä tikuttelua saa jatkaa maailman tappiin saakka. Ne ei tietenkään ehtineet tulla vielä toissapäivänä, joten eilen aamulla en päässyt testaamaan. Töistä kotiin ajellessa mietin, että nyt jos ne olisi tulleet, niin periaatteessa varmaan pystyisin saamaan suunnilleen sen neljä tuntia vessataukoa aikaan. Enpä sitä sitten enää myöhemmin kotona muistanut ja vasta ihan nukkumaan mennessä rupesin katsomaan, että minkäslaisia nämä uudet testit muuten ovat, ettei tarvitse aamulla silmät ristissä sitten opetella.

Näillä sitten ei nimenomaan saakaan testata heti ensimmäisenä aamulla! On annettu oikein vielä tarkat kellonajat (klo 10-20, entäs vaikka yötyöläiset tai muut, joilla on päivärytmi "normaalista" poikkeava?), milloin on parasta testata, ja pariin tuntiin ennen sitä ei kannata juoda, ettei virtsa laimene. Excuse me?! Miten näissä voi olla näin erilaiset ohjeet!? Samaa hormoniahan sieltä käsittääkseni kytätään. Mina ei ymmarta!

Yritin sitten illalla vielä väkisin saada muutaman tipan pissattua, että sain eilisellekin testin. Haamu sinne tuli, ei muuta, ja haamua ei nimenomaan ohjeen mukaan lasketa. En tiedä merkkaanko tuota edes Fertility Friendiin.

Ja nyt sitten arvon miten suoritan testaamisen tänään, kun en töissä viitsi (siinä pitää odotella 10 minuuttia tulosta (vaikka voi se aiemminkin näkyä)) ja meille tulee vieraita heti töiden jälkeen.

Hienoa.