Paha yskä ja yhä pahenee... Kahden viikon köhimisen jälkeen ollaan siirrytty siihen vaiheeseen, että meinaa tulla oksennus kakoessa. Ei ole kivaa. Reilu viikko sitten työterveyslääkäri tuumasi että eipä siihen oikein muu auta kuin yskänlääke korkeintaan, ja sitäkään et varmaan halua ottaa kun on inseminaatio edessä.

No nyt on inseminaatio ohi enkä tietenkään siltikään haluaisi mitään ylimääräisiä lääkkeitä ja myrkkyjä ottaa, mutta jos tämä nyt jatkuu näin pahana niin jotain tarttis tehdä asialle. En ihan koko aikaa haluaisi olla lipittämässä kuumaa kaakaota ja höyryhengittämässä.

Siispä, olisiko vinkkejä uskaltaako mitään/jotain yskänlääkettä ottaa helpottamaan tämmöstä kuivahkoa ärsytysyskää tässä tilanteessa?

Päivitys 26.9.: Kävin työterveydessä, koska en kertakaikkiaan kehtaa mennä töihin (pääsääntöisesti asiakaspalvelua) rykimään vaikka muuten olenkin kunnossa. Lääkäri määräsi muutamaksi päiväksi kotiin makaamaan ja jos ei sillä rauhoitu, niin sitten haen apteekista astmalääkkeen (Budesonid Easyhaler inhal.jauhe, aloituspakkaus), jota astmaatikot käyttävät raskauden aikanakin.