Hirmuista jännittämistä on nämä viime päivät olleet. Tänään reissusta kotiin päästyä tein vielä raskaustestin ja edelleenkin siihen ilmestyi kaksi viivaa.

Jonkun verran on ollut menkkakipujen kaltaisia tuntemuksia alavatsan alueella. Mun pitäisi nyt ehkä ihan oikeasti hyödyntää nää pari vapaapäivää alkuraskauden vaiheiden ja oireiden googletteluun, koska nyt liikutaan tosissaan sellaisessa aihepiirissä, josta olen täysin ulkona. Vaikka pidän itseäni melko maalaisjärkevänä ihmisenä enkä yleensä turhista hysterisoi, niin nyt en pysty ajattelemaan mitään muuta kuin että onkohan tuo ja tuo ja tuo merkki siitä että tämä raskaus ei (enää) etenekään toivotulla tavalla, tai entäs jos en olekaan oikeasti raskaana vaan mokoma testi valehtelee (miksi oi miksi en nyt toiselle testikerralle ostanut eri merkkistä testiä??), tai että pitäiskö tämä plussatulos nyt jotenkin huomioida syömisissä ja tekemisissä.

Jossain vaiheessa ajattelin lopettavani tämän blogin siinä vaiheessa kun tulen raskaaksi. Jääkööt muiden lapsettomuusongelmien kanssa painivien vertaistueksi. Tällä hetkellä tämä on kuitenkin pakko pitää avautumiskanavana, koska miehen ja kahden muun ihmisen lisäksi (ne kaksi, jotka tiesivät hoidoista tarkemmin) kellekään muulle tästä ei kerrota vielä pitkään aikaan.

Ai niin. 7. viikon varhaisultraan päästään jouluaatonaattona. Eikä kun senhän olinkin täällä jo kertonut. Jossain vaiheessa raskauttahan voi ruveta muisti temppuilemaan, eikö niin? Voikohan se tapahtua jo nyt, koska olen tällä viikolla ainakin viisi kertaa unohtanut puhelimeni sekä välillä myös mm. avaimeni erinäisiin paikkoihin...