Syksy 2014. Yksi inssi ja kaksi ovulaation induktiota, jälkimmäisestä siis plussa. Testipäivä olisi ollut jouluaaton nurkilla, mutta en tykkää tehdä negatiivisia testejä vaan odottelen mielummin menkkoja. Joulun jälkeen oltiin reissussa ja pakatessa laskeskelin että ei tarvitse ottaa Puregonia mukaan vaan ehditään kotiin vaikka menkat alkaiskin reissussa. Reissun aikana alkoi jännäily lisääntyä, kun ei niitä menkkoja vain kuulunutkaan. Testin tein kuitenkin vasta turvallisesti kotioloissa ja tuolloin oli jo kolmisen viikkoa ovulaatiosta, joten melko hankala oli yrittää pitää odotukset poissa pilvistä.

Nyt olen jo käynyt lapsettomuuspolilla varhaisultrassa (15 mm, 7+4 ja syke näkyi) ja ekassa neuvolassakin (8+0). Laskettu aika on elo-syyskuun vaihteessa riippuen vähän miten lasketaan. Varhaisultran jälkeen ostin heti ison läjän pikkupikkukestovaippoja, saa nähdä kuinka paljon ehdin kaikkea söpöä hamstrata kesän loppuun mennessä.

Pahoinvointi alkoi suunnilleen seitsemännen raskausviikon alkupuolella. Pari viikkoa oli ensin vain "outoa oloa" ja sitten peruskuvotusta ja etomista. Kun tuli tuo kahdeksan viikkoa täyteen niin olo huononi selvästi. Muutaman päivän tosi surkean olon jälkeen päädyin heti aamupalan aluksi oksentamaan ja sen jälkeen olo alkoi parantua. Nyt on jo pari päivää ollut melko hyvä olo, joskaan ei täysin normaali. Tänään 8+6.